Glæden vil ingen ende tage!

Firmanyt | Kategori


 

Hip Hip Hurra, Hip Hip Hurra Hurra Hurra! I dag har vi modtaget endnu en helt speciel pakke, med Gazelle nr. 7 i!

Det er næsten ikke til at fatte, at vi fra 2016 og frem til i år har oplevet så markant en stigning i interessen for de skønne sandstensprodukter, at det har kunnet føre til 7 Børsen Gazeller.

Vi vil derfor her fra Sandstone Natursten gerne sige  et stort tak til alle de skønne kunder, der vælger at bruge den ekstra mønt på et godt produkt. Derudover vil vi også gerne sende en ekstra tak til alle de dygtige anlægsgartnere, brolæggere og havearkitekter, som bliver ved med at komme igen for at arbejde med de stærke og unikke sandstens materialer. Tak for at vælge os som leverandør  og samarbejdspartner til både store og små projekter. Vi glæder os til det næste projekt vi skal lave sammen – så ring endelig, vi sidder klar til en snak om dit projekt på 5780 10 22 eller mail kontakt@sandstone.dk

Børsen Gazeller gives til: ” De virksomheder der vokser kontinuerligt og som minimum fordobler deres omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, samtidig med at der er positiv vækst alle årene.”