Juleferie d. 22/12-2/1

Ikke kategoriseret | Kategori


 

Julen nærmer sig og som altid holder hele Sandstone lukket i ugen mellem jul og nytår. Dørene lukker den 22/12 2022 og åbner igen mandag den 2/1 2023 kl. 8.

Fragt

I år er sidste mulige dag for levering hos dig d. 22/12, men skal det leveres denne dag, skal det være aftalt og betalt senest mandag d. 19/12. Først mulige levering efter jul vil være d. 3/1 2023, såfremt det er aftalt og betalt før vi går på juleferie d. 21/12 2022. Ved bestillinger efter jul vil første leveringsdag dog nok tidligst være d. 4 eller 5 januar.

Al selvhentning her fra lageret i Sorø skal være aftalt og betalt senest d. 20/12, vi er her dog som sagt og kan hjælpe med læsning til d. 21/12. Ønskes selvhentning i juleferien skal det også være aftalt og betalt senest d. 20/12, så vi kan nå at aftale hvor materialerne blive sat. Vær opmærksom på at her er helt lukket mellem jul og nytår, der vil derfor ikke være noget til at hjælpe med læsning.

Udstillingerne

I Sorø udstillingen vil der ligeledes være helt lukket fra d. 22/12 2022 til d. 2/1 2023. Kan man ikke vente med at se sandstenene over julen, vil det være muligt at besøge en af vores andre udstillingshuse. På Sjælland vil man kunne se et udsnit af vores udvalg i Skævinge, Vindinge ved Roskilde og ved Næstved. På Fyn har vi flere huse i Odense SV. Mens der i Jylland er et enkelt udstillingshus i Fredericia og Hinnerup og fire huse i Kolding. Husene er lavet i samarbejde med Huscompagniet og er derfor ubeboede, så man kan besøge dem når det passer jer. For adresser og beskrivelser af hvad der kan ses ved de enkelte udstillingshuse, se her.

 

Vi er allerede droslet ned vinteren, så der i udstillingshaven her i Sorø kun er åben i hverdagene ml. kl. 8-16 og om lørdagen kun efter aftale ml. kl. 10-14.

Får vi perioder med blivende sne vil man kunne opleve at udstillingen i Sorø lukkes noget mere end beskrevet herover. Snerydning sker nemlig kun i mild grad, så færdsel i udstillingerne er på eget ansvar. I sneperioder beder vi om en måde at komme i kontakt med jer på, da lørdagsaftaler kan blive nødt til at aflyses med kort varsel.  Kommer der ikke sne vil de før nævnte åbningstider gælde.