Oprydning i skatkammeret!

Firmanyt | Kategori


 

Vi bruger efteråret på at gennemgå lageret for vores gemte skatte. Hold dig derfor opdateret her på hjemmesiden om hvilke materialer vi giver en særlig pris – måske finder du noget unikt der lige passer hos dig.

Vi har samlet alle tilbud og unikamaterialer i indlæg (se fanen info), under kategorierne ’tilbud’ og ‘unika’. Få derfor et overblik over alle skatte her.

På tilbud siden vil du kunne finde en god blanding af både større stenpartier og mindre restpartier. Det vil typisk være materialer der enten har et andet format eller en anden overflade end vores standartprodukter – men det er stadig de samme gode sandsten. Fælles for alle oplagte tilbud og unika-materialer er at prisen er presset ekstra godt ned fra originalprisen.
Materialerne vil være oplyst uden fragt, da fragtprisen varierer alt efter hvor meget og hvordan det skal fra os. Forelsker du dig i et lille restparti, kan du måske selv hente det her fra Sorø af og dermed helt slippe for at betale fragt. Er det et større parti kan det måske betale sig, at lade os regne et tilbud med fragt på til dig, så vi kan stå for fragten.
Tilbuddene gælder så længe lager haves.

Er din nye terrasse for stor til det restparti du har forelsket dig i, vil formatet helt sikkert kunne kombineres med et af vores standartmaterialer. For at se dine muligheder med vores standartprodukter er her et link til den gældende pris- og sortimentsliste. Du er også meget velkommen til at kontakte os og få en snak om hvilke materialer der ville kunne passe sammen. Vi kan kontaktes på mail kontakt@sandstone.dk eller telefon 5780 1022.