Restordre pga. corona

Firmanyt | Kategori


Langsom opstart af Indien igen

Så begynder hverdagen så småt at vende tilbage for de fleste – både her hjemme og i Indien. Men dette betyde dog desværre ikke at denne sommer kommer til at se ud som den plejer. Vi har nu længe taget fra vores store lager, uden at have fået nye varer hjem – og det er begyndt at kunne ses. Produktion og fragt af sten til Danmark stille gået i gang igen, men desværre ikke oppe på sigt sædvanelige tempo. Dette betyder at:

  • Vi begynder at opererer med udtrykket restordre. Når en stentype er i restordre, vil du kunne købe de sten vi ved, er på vej hjem. Når containere er på vandet får vi en estimeret dato for hjemkomst til Sorø. Denne dato er ikke 100% sikker, men varierer sjældent med mere end en uge. Har du købt sten i restordre, sender vi dem, når de er kommet til Sorø og de vil derfor kunne være hos dig omkring 4 hverdage efter den estimerede dato. Skulle der ske ændringer med den aftalte leveringdato for sendingen, kontakter vi dig hurtigst muligt.
  • Hvis du er under tidspres, kan det betale sig at forelske sig i flere ting. Har du forelsket dig enten i et specifikt format eller en bestemt farve – så fortæl os det, når du bestiller. For så vil vi kunne fortælle dig, hvad der vil kunne lade sig gøre inden for 3-4 hverdage.
  • Under normale forhold kan vi lave specialbestillinger på ca. 12 uger, men da bruddene i disse dage har meget travlt med at kunne nå bestillingerne på sortimentsvarene, kan vi for tiden ikke sige hvornår specialbestillingerne kan færdiggøres.
  • Vi fortsætter vores ‘først til mølle’ princip, så det er derfor ikke er muligt at reservere materialer længere end 1 uge fra den ønskede modtagelsesdato. Derfor kan restordrer ikke reserves, men kun købes.
  • Bestillinger fungerer best over mailen (kontakt@sandstone.dk), men det er også muligt at ringe og høre lagerstatus på 5780 1022. Er du på besøg i vores udstilling, gælder dette stadig, også selvom du taler med en af os i udstillingshaven – vi kan desværre ikke lageskemaet i hovedet.