SÆRLIG TILBUD! Lang klinke håndhuggede

Tilbud | Kategori


 

Nogle smukke tidlige partier lange klinker er dukket op på lageret, som måske var lige den type sten du manglede. Pga. dens dimensioner (ca. 40x10x5 cm), flotte håndhuggede og fræset bund er denne sten type optimal både til stier, indkørselsbelægninger og mure. Tykkelsen på stenen gør den anvendelig i mange sammenhænge. Mens de håndhuggede sider giver en murflade et smukt farvespil og en tekstur der giver liv til fladen. Samtidig gør ensartetheden i alle stenens dimensioner det til en nem sten at arbejde med. Som belægningsflade skal de lægges på et sammenhængende aftræk, i stedet for at skulle sættes individuelt og som mur kan en stor del af sorteringsarbejdet undgås.

Vi har stadig sten hjemme i farverne Grey (dog ca. 42x10x5 cm) og Summer Sandstone. De lange håndhuggede klinker sælges for 749 kr./m2 inkl. moms, så længe lager haves.

Den lange klinke er blevet videreudviklet i sit design, så den i dag kan lægges i sildebensmønsteret. Dette vil sige at vores standart lange klinke i dag har dimensionerne ca. 42x10x5 cm og har skåret sider så stenene kan passe i det stramme mønster. Der er dermed en visuel forskel på den tidlige lange håndhuggede klinke og den eksisterende lange klinke, som i særdeleshed påvirker udtrykket af fladen, hvis man ønsker at bygge en mur ud af disse materialer.