Sommerferielukket 29-30

Åbent | Kategori


Sommeren er over os hvilket betyder at sandstones sommerferie nærmer sig. I år vil der være helt lukket i uge 29-30 og vi vil desuden køre på halv blus i ugerne omkring (uge 28 og 31). Det vil ikke være muligt at få leveret materialer i uge 29 og 30, så skal I lave terrasse her, vær da opmærksom på at få planlagt materialeankomst allerede nu, hvis muligt.

 

Levering inden sommerferien kan senest ske fredag d. 15/7, men skal være bestilt og betalt onsdag d. 13/7. Første leveringsmulighed efter ferien er tirsdag d. 2/8, hvis bestilling og betaling er sket senest torsdag d. 14/7. I ugerne op til ferien er det en god idé at være i god tid med bestillinger, da vi forventer forlænget leveringstid både i uge 27, 28 og uge 31.

 

I Sorø udstillingen vil der være åbent alle hverdag i uge 28 også lørdag d. 16/7. Der vil til gengæld også her, være lukket for besøgende både i uge 29 og 30. I disse uger vil det i stedet være muligt at besøge vores andre udstillinger rundt omkring i landet. Disse udstillinger er lavet i samarbejde med Huscompagniet og er dermed ubeboet udstillingshuse. Her vil det derfor være muligt at besøge haverne når det passer jer. Se dine muligheder ud over Sorø udstillingen her. Mandag d. 1/8 er udstillingen i Sorø åben igen som sædvaneligt fra kl. 8-16 alle hverdage og lørdag fra kl. 10-14.

 

God sommer