Tid til en ordentlig rengøring?

Firmanyt | Kategori


Det kan være svært at nå den årlige forårsrengøring af sine belægninger. Og har man sprunget det over i nogle år kan lav, skidt og alger være så indgroet, at terrassen kræver en ekstra hånd. Her hos Sandstone har vi indgået et samarbejde med Stone Clean. De har gennemgået vores udstillinger og har genoplivet belægninger, som ikke engang vi havde lagt mærke til havde mistet noget af sit oprindelige spil – især Bålhaven, her i Sorø, stod Olive Sandstone og skinnede som ny efter en effektiv hedvask.

Stone Clean laver en individuel vurdering på stedet og finder løsninger mod selv den mest genstridige plet. Det koster 40 kr./m2 for en vask på minimum 50 m2. De tunge havemøbler skal være fjernet og der har brug for adgang til en udendørs vandhane, og som indehaveren Tom siger: Vi kører ikke fra et projekt før belægningen er ren, og kunden tilfreds!

Firmaet har god erfaring med vedligehold af sandstensbelægninger og kan sagtens håndtere både genstridige pletter, alger, lav og reetablering af fuge.

Stone Clean kan kontaktes på tlf. 26 29 45 45 eller email, kontakt@stoneclean.dk.