Hjortetakken 1, Odense

Hjortetakken 1, 5250 Odense SV

Sandstone beskriver stenvalget således: Hjortetakken 1 er et smukt mørkt hus, hvor det er muligt at se tre forskellige farver sandsten. Det første man møder i indkørslen er Grey Sandstone brosten der hurtigt går over i et lidt større farvesil med Nordic Sandstone i Classic fliser lagt i halvforbandt.

Nærmest huset ligger Soldaterfliser i Grey Sandstone samt rumlede brosten og et meter trappetrin ved hoveddøren.

På husets store terrasse ligger Chelsea mønsteret i Koks Sandstone, mens de små stier rundt om huset er lagt med soldaterfliser både i Koks Sandstone og Grey Sandstone. Den lille brostenssti fra branddøren og ud til soldaterfliserne i Koks er af Mahogni Sandstone.
Koks Sandstone er en mørk stenfarve, mens Grey Sandstone er en lys sandsten. Ved at have farver fra hver ende af farvespektraet liggende ved det samme hus får du muligheden for at tage stilling til, om du foretrækker en mørk eller lys belægning til et mørkt hus.

Der er adgang til de ubeboede haver omkring HusCompaniets udstillingshuse døgnet rundt, så ønsker du at se terrasser og belægninger, er du velkommen til at besøge haven, når det passer dig.

Huscompagniet beskriver huset således: 1-plans vinkelhus på 182 m2. En  yderst skøn og lys bolig med en spændende funkis arkitektur. De 182 m2 er optimal indrettet for at tilgodese børnefamiliens behov. Læs mere om huset her.