Hjortetakken 3, Odense

Hjortetakken 3, 5250 Odense SV

Sandstone beskriver stenvalget således: Det enkle lyse hus har fået en varieret belægning dels i den farverige Olive Sandstone og dels i den eksklusive Cathedral Limestone. Olive Sandstone spiller sammen med og forstærker murstenens farvespil, mens Cathedral Limestone giver en rolig bund der smukt samarbejder med murstenens overordnede lyse grå udtryk. Ved husets overdækkede parkeringspladser ligger Classic flisen med et smukt trappetrin også i Olive Sandstone ved bryggersets indgang. Stierne rundt om huset er igen belagt med Soldaterflisen der på den ene del at lagt med Olive Sandstone og på den anden del er lagt med Cathedral Limestone. Set fra oven er selve huset H-formet hvor der ligger Plank i tredjedelsforbandt ud for det tværgående ‘køkken alle rum’ i hver deres farve. Haven har to terrasser som dels har Chelsea mønsteret i Olive Sandstone der forstærker stenens store farvespil og dels Slotsfliser i Cathedral Limestone. På grund af farven, størrelsen på stenen og det blokforbandte læggemønster bliver Cathedral terrassen til en særlig rolig terrassebelægning. De små mellem stier mellem dels planken og terrassen og dels de to terrasser er lagt med Lange Klinker i tredjedeltfobandt som et mere elegant og ensartet alternativ til de rumlede brosten.

Der er adgang til de ubeboede haver omkring HusCompaniets udstillingshuse døgnet rundt, så ønsker du at se terrasser og belægninger, er du velkommen til at besøge haven, når det passer dig.

Huscompagniet beskriver huset således: En yderst skøn og lys bolig hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. De 201 m2 er optimal indrettet til den pladskrævende familie. Læs mere her.