Hjortetakken 5, Odense

Hjortetakken 5, 5250 Odense SV

Sandstone beskriver huset således: Dette smukke grå hus har fået en spændende sandstone-blanding med farver, størrelser og læggemønstre.

I indkørslen ligger den spændende Black Limestone i Soldaterfliser og brosten. For at markere indgangen er de lange klinker lagt i viftemønster med en kant af samme stenstørrelse, samt trappetrin også i Black Limestone.

De to stier der fører til hhv forhaven og baghaven ligger i Plank i den lyse gyldne Champagne Limestone.

På bagsiden af huset fortsætter Champagnen i Plank over til en smuk 3-rings-cirkel i samme farve. På den anden side af cirkelterrassen starter Chelsea mønsteret i Dark Sandstone, som er en mørk og rustik natursten.

I baghaven udnyttes forskellen mellem Dark Sandstone og Champagne Limestone, så kontrasten mellem de to stentyper fremhæves. Dark fortsætter omkring huset, forbi den buede terrasse og videre ud til indkørslen. På den buede terrasse viser Chelsea mønsteret hvad det gør bedst, nemlig at mønsteret nemt kan tilpasses efter behov ved hjørner og kanter.

Ved dette hus er der desuden mulighed for at se trappetin, repostrin, chaussésten og de store kvadratiske Slotsfliser.

Huscompagniet beskriver huset således: 2-plans hus på 210 m2. En eksklusiv bolig i 2 plan med en funktionel planløsning og optimal udnyttelse af pladsen. Se mere her.