Hjortetakken 7, Odense

Hjortetakken 7, 5250 Odense SV

Sandstone beskriver stenvalget således: Ved dette lyse gyldne hus kan man se Black Limestone, Sahara Sandstone, Sand Sandstone, Summer Sandstone, Summer Sandstone og Harlekin blend.

På husets forside ligger Harlekin blend som en brostens kant for at holde på skærverne inde i indkørslen, mens der i carporten er lagt Black Limestone i Chelsea mønsteret og et langt 1,5 meters trappetrin.

På den overdækkede terrasse i husetes baghave er ligeledes lagt Chelsea mønster, her dog i den spændende Sahara Sandstone. Den aflange stenstørrelse Plank også i Sahara Sandstone ligger som bindeled mellem Chelsea mønsteret ved huset og den store terrasse i Soldaterfliser i Sand Sandstone. Fra Sand terrassen går der en snoet sti i rumlede brosten om tilbage rundt om huset. Den snoede sti er farvemæssigt tredelt i Sahara Sandstone over i Summer Blend i midten og ned i Summer Sandstone. Summer forsætter derefter i Plank ned til indkørslen.

I overgangen mellem Sahara Sandstone i plank og stien af soldaterfliser i Black Limestone der løber bag huset, ligger borduren som trædesten i græsset. Bordurstenen og Plank minder meget om hinanden, men adskiller sig dels ved tykkelsen på stenene og dels ved efterbehandlingen, hvor planken er blevet rumlet og dermed noget mere blød i sit udtryk end bordurstenen.

Huskompagniet beskriver huset således: 1-plans vinkelhus på 154 m2m En klassisk bolig med funktionel og hyggelig indretning. De 154 m2 er optimal indrettet. Læs mere om huset her.