• natursten sandsten Sandstone udstilling stor stenblok
  • natursten sandsten Sandstone udstillingshaver
  • natursten sandsten Sandstone stenblok udstillingshaver
  • natursten sandsten Sandstone udstillingshaver mange farver sten
  • natursten sandsten Sandstone udstillingshaver stor stenblok
  • natursten sandsten Sandstone udstillingshaver parkeringsplads med Nordic sandstone
  • natursten sandsten Sandstone udstilling Sjælland plads med Nordic natursten og krukker
  • natursten sandsten Sandstone udstilling Sjælland kuber i indkørsel
  • https://sandstone.dk/wp-content/uploads/2017/03/natursten-sandsten-Sandstone-udstilling parkeringsplads med sandsten og slotsgrus
  • natursten sandsten Sandstone udstilling pbåse

Velkommen til udstillingen

Det første du møder, når du kører ind hos Sandstone, er den store stenblok der står ved vejen, Den er hugget af Sandstone Olive og størrelsen er ca. 2,5 m i højden, 90 cm i bredden og en tykkelse på ca. 15 cm. Vi syntes, det var et passende ‘skilt’ for en virksomhed, der sælger natursten, at have sådan en stenblok med vores navn på. Bogstaverne er skåret i messing og sat på med stifter sådan at bogstaverne ‘svæver’ lidt ude og kaster en fin skygge på stenen i solskin.

Stenen er ikke gravet ned i jorden men har et beslag, så den boltes fast i et beslag, der er støbt i jorden. Det betyder at vi kan løfte stenen og tage den med på Have og Landskabs udstillingen som du kan se på billederne.

I indkørslen møder du en række kuber – kvadratiske stenblokke, der ligger foran døren ind til Tegnestuen. Nogle af kuberne har grofthuggede sider, nogle har finthuggede sider, og nogle gange ligger der forskellige farver. Efterhånden som de bliver solgt tager vi nye hjem, og derfor varierer det lidt, hvad man møder dér.

Overfor indgangen til tegnestuen ligger Prøveskuret, her står paller med 30×30 fliser som vi udleverer som prøver, og kommer du en dag, hvor det regner er det rart, at du også kan se alle farverne tørre – for der er nemlig stor forskel! Efter en tur rundt i udstillingen har du sikkert snævret dit valg ind til 2-3 farver og så er det rart at få de sten med hjem og træffe den endelige afgørelse, når de ligger op ad husmuren.

Parkeringspladsen er belagt med slotsgrus og der er lagt sandsten ind som markering af p-pladserne, slotsgruset klæder sandstenene og omvendt, og bliver man ked af slotsgruset kan man let lægge sandsten ovenpå og bare bruge slotsgruset som afretningslag – det har vi faktisk gjort på en del af parkeringspladsen, hvor der nu ligger 20×40 indkørselssten, der selvfølgelig er fuget med slotsgruset, så det ikke er et problem, når der slæbes lidt af det med ind på fliserne.