Reserveret! Olive Sandstone 105x213x12-16

Tilbud | Kategori


Har du terræn i haven der skal udnyttes maximalt? Så var en stor sandsten i kæmpe format, måske det der manglede! Denne store sten ‘letter’ lidt på det ene hjørne og lægger op til at man udnytter naturens lune og fx lader et lille vandløb pible ud under stenen, der hvor den hæver sig.

Vores geolog forklarer at man ved kløvningen nok har ramt en jernåre og fulgt den, derfor har den store sten et helt specielt og ualmindeligt svaj på det ene hjørne – den skal ses og placeres hvor det udnyttes.

Her har du muligheden for et unikt tilbud på 1 stk kæmpesten i Olive Sandstone.

Prisen er 7.900 kr. inkl. moms afhentet.

Målene på reposet er ca. 105x213x12-16 cm med en kløvet flade og håndhuggede sider i Olive Sandstones lyse gråbrune farve.

Vær opmærksom på at repos varierer noget i højden, men ved den rette placering denne smukke flade skabe et eminent afbræk i et langt trappeforløb eller smukt hæve og markere en hoveddør.

Skulle denne sten dog være en tand for stor til dine ønsker kunne det måske være en idé at se på vores almindelige sortimentsvare. I prislisten findes flere mulighedder for trin og reposløsninger under Trin.