UNIKA! Eksklusiv Olive mix 45x45x5

Firmanyt | Kategori


Nu har du muligheden for et eksklusivt parti af Rosenhavens fliser på 44 stk til 150 kr pr stk. i  Olive Sandstone fliser.

Målene er ca. 45x45x5 cm med en kløvet flade og håndhuggede sider i en særlig blanding af Olive Sandstones  brede lyse farvespil. Den særlige farveblanding minder meget om Olive Sandstone, men er specielt udvalgt af Landskabsarkitekten Jane Schul for at passe til de oprindelige sandsten, der var i Hellerup Strandparks Rosenhave fra 1918 tegnet af G.N. Brandt.

45×45 fliserne er oplagte til et smukt stiforløb, der let kan forlænges og gøres bredere ved at kombinere flisen med en anden matrialestørrelse.

En klassisk kombination med kvadratiske fliser er f.eks. chaussésten eller brosten, der sættes i enten én eller flere bånd rundt om de kvadratiske fliser – også kaldet for Rådhusmønsteret.

Her er lidt inspiration til hvordan 45×45 fliserne kan bruges.

Foto herover viser en prøveoplægning med 45×45 fliserne og chaussésten i midten. Tilføjes en række på hver af ydersiderne af belægningen, vil der med dette parti sten være til ca. 11,5 meter sti der er ca. 120 cm bred.

Fotos herover viser hvordan man nemt og elegant kan udvide en belægning ved at give den en bred kant af et andet materiale.

Foto herover; Soldaterfliser i Black Limestone er lagt som trædesten i en chausséstensbelægning i Dark Sandstone.

Foto herover; Plank i Olive Sandstone er kombineret med bånd af slidte brosten også i Olive for at gøre stien mellem de to belægninger både længere og bredere.

Vil du se hvilke andre stenstørrelser vi har, så du kan finde noget at kombinere disse Olive fliser med – så se Prislisten her.