Åben og fragt Kr. Himmelfart

Åbent | Kategori


 

Igen igen nærmer en helligdag sig. Og som alle de andre helligdage holder Sandstones udstillinger åbent, mens kontor og lager holder lukket.

Alle vores udstillinger har åbent.

Du kan finde adresserne på den udstilling der er nærmest dig her. Vil du gerne tale med os, er vi at finde i udstillingen i Sorø. I Sorø udstillingen er der åbent på Kristi himmelfartsdag ml. kl. 10-14. Det er ikke nødvendigt at booke tid, men vi beder jer fortsat, også her at være opmærkesomme og vise hensyn til os og andre besøgende og holde god afstand.

Vores andre udstillinger er ubeboede hjem, så her er åbent til når det passer dig. Skulle der dukke spørgsmål op, så send os en mail på Kontakt@sandstone.dk, så svarer vi hurtigst muligt, når vi er tilbage på kontoret fredag.

Fredag d. 14/5 og lørdag d. 15/5 vil åbningstider være som normalt i Sorø – fredag fra kl. 8-15 og lørdag fra kl. 10-14.

Kontoret og lager

Som noget nyt i år vil vi fredagen efter, d. 14/5 , være færre på arbejde – især på lageret. Derfor ser mulighederne for levering og selvhentning lidt anderledens ud end normalt i uge 19. Ønsker du levering d. 17/5 skal det være bestilt og betalt inden d. 11/5. Både torsdag og fredag, d. 13/5-14/5 vil selvhentning ikke være muligt, medmindre det er aftalt senest d. 11/5. Vi håber på at være tilbage til normalen med 3-5 hverdages leveringstid for lagervare igen allerede d. 18/5.

 

Vi ser frem til at møde jer i Sorø udstillingen på Nyrupvej 70, 4180 Sorø.