Festtid

Firmanyt | Kategori


 

Forrige fredag var en stor dag, der fik os til at filosofere over de seneste års corona udfordringer. Følgerne af pandemien har sat sine markante spor især på verdens skibstransport og vi har set til, imens bl.a. priser og ventelister på leveringer er steget til nye skræmmende højder. Derfor blev vi ekstra overraskede og stolte over, trods udfordringerne, at have formået at få både Spar Nords succespris og endnu en Børsens gazelle pris – og tilmed begge priser på samme dag.

 

Dagen startede med et besøg fra Spar Nords erhvervsrådgiver Mogens Emil Bjerre, som kom for officielt at overrække os årets Succespris, vi takkede med en rundvisning i udstillingshave på den dejlige solrige efterårsdag.

Spar Nord og BDO skriver; ” Vi hylder landets 1.000 succesvirksomheder – en helt særlig elite af mindre og mellemstore virksomheder.

Ud af Danmarks mere end 300.000 aktive virksomheder kan kun et lille udsnit bryste sig af titlen som Succesvirksomhed. Pålidelige virksomheder, der år efter år leverer solide resultater og høj vækst. Foregangsvirksomheder, der skaber udvikling lokalt og i dansk erhvervsliv. ”

 

Efter det hyggelige besøg fandt vi den næste store overraskelse i postkassen…den gyldne konvolut med beskeden; ”Stort tillykke! Hurra, jeres virksomhed er Børsen Gazelle 2021”.

 

 

Nu glæder vi os til, at den sjette gazelle i rækken flytter ind og kan næsten ikke forstå, hvor godt det er gået efter så turbulent en tid. Vi kan ikke andet end at sige tak til alle jer, der har hjulpet os med at holde hjulene i gang her hjemme igennem en så specielle år – og håber at I alle er glade for og nyder jeres smukke sandsten.