Juletid hos Sandstone

Åbent | Kategori


 

Julen sig nærmer med hastige skridt og igen i år er der fuld gang i den hos Sandstone indtil d. 21/12 2021.

D. 22/12 2021 lukker vi for julen kl. 12 på både kontoret, i udstillingen og på lageret her i Sorø. Vi er tilbage igen fra juleferien mandag d. 3/1 2022, hvor vi sidder klar til at hjælpe med alle de spørgsmål og ønsker der nu skulle være dukket op over juleanden.

Fragt

Sidste dag for levering hos dig vil i år være d. 23/12, men skal det leveres denne dag, skal det være aftalt og betalt senest mandag d. 20/12. Den første mulige levering efter jul vil være d. 4/1 2022, såfremt det er aftalt og betalt før vi går på juleferie d.22/12 2021. Al selvhentning her fra lageret i Sorø skal være aftalt og betalt senest d. 21/12, vi er her dog som sagt og kan hjælpe med læsning til kl. 12 d. 22/12. Første leveringsmulighed ved bestilling efter juleferien vil være d. 5/1.

Udstillingerne

I udstillingen vil der ligeledes være helt lukket fra d. 22/12 2021 til d. 3/2022. Vi ved godt det kan være svært vente, især i juletiden, med at se på sandsten, derfor vil det være muligt ved en af vores andre udstillingshuse. På Sjælland vil man kunne se et udsnit af vores udvalg i Vindinge ved Roskilde og ved Næstved. På Fyn har vi flere huse i Odense SV. Mens der i Jylland er et enkelt udstillingshus i Fredericia og fire huse i Kolding. Husene er lavet i samarbejde med Huscompagniet og er derfor ubeboede. Fredensborg udstillingen er solgt med overtagelse slut december. Derfor vil der desværre ikke være adgang til udstillinger i Nordsjælland i en lille overgang. For adresser og beskrivelser af hvad der kan ses ved de enkelte udstillingshuse, se her.

 

Efter juleferien drosler vi ned for vinteren, så der i udstillingshaven her i Sorø kun er åben i hverdagene ml. kl. 8-16 og om lørdagen kun efter aftale ml. kl. 10-14.

Grundet risiko for snevejr vil vores udstillingshave kun være åben om lørdagen efter telefonisk aftale dagen før. Dette træder i kraft allerede fra denne weekend d. 4/12 2021, da her allerede ligger en del sne i udstillingen. Da vores udstillinger er udendørs vil snevejr gøre det svært at se belægningerne. Snerydning sker kun i mild grad, så færdsel i udstillingerne er på eget ansvar.