Tak for jeres dejlige service og den gode oplevelse hos jer. Vi er super glade for sandstenene, og det var helt sikkert det rigtige valg:-)

 Alt det bedste, mvh Denise og Jesper

Vi holder pause for i år, men starter hårdt op i foråret igen. Det vi har fået lavet er blevet rigtig godt, så vi ser frem til næste etape.

Bedste hilsner Henrik

Hej Søren. Tak for den gode rundvisning og dine tips.

Med venlig hilsen, Mikael & Lena Miller

Vi har købt belægninger hos Sandstone og kan give de bedste anbefalinger. Vi er kun blevet mødt af positive og glade folk i et afslappet miljø og udover de meget flotte og inspirerende udstillinger, fik vi en meget engageret og brugbar rådgivning med respekt for vores ønsker og de bedste løsninger. De bedste hilsner fra en glad kunde. Susanne og Jesper

Vi havde fået anbefalet at køre en tur ned til jer af både vores havearkitekt og vores anlægsgartner, så det gjorde vi – og sikke et held. Vi skiftede mening om farven da vi havde fået et par prøver med hjem. Tak for god service!

Benny og Lene

Det var en ”øjen-åbner” og fornøjelse at gå på opdagelse og få inspiration, da vi skulle finde den rette belægning til ”Silles Hus” både hvad angår farvevalg og mønster. Det endte et helt andet sted end jeg havde tænkt, da jeg kom og hurra for det!
De varmeste anbefalinger fra Sille Roulund.

Jeg glæder mig hver eneste dag, når jeg ser på min sandstens-terrasse. Den er så smuk, naturlig og lækker – både i regn og sol.
De varmeste anbefalinger fra Sille Roulund.

Vi blev mødt med et smil og stor interesse for vores projekt, vi fik en kanon rundvisning og rådgivning i forhold til vores ønsker. Vi blev anbefalet at fjerne det sidste græs fra vores lille have og istedet få en stor gårdhave. Vi nyder vores have og anbefaler sandstenene til alle. 
Mvh Anne og Mogens Larsen, Charlottenlund

Rigtig god rådgivning efter fremsendelse af billeder af haven og hurtig fragt af de bestilte varer. Super service.

VH Trine

Tak for go´ inspiration i går 🙂
Venligst
Signe

Vi er færdige med belægningen og er blevet meget tilfredse med resultatet.

Mvh. Magnus

Vi havde ledt efter nye fliser til terrassen i flere år, vi fik anbefalet at kigge på Sandstone.dk, og nu er vi rigtig glade for vores sandstensfliser.

Venlig hilsen Karen Jensen

Vi er glade for, at vi tog den lange vej over til jer for at se udstillingen og få en snak med Tove – det blev vores projekt meget bedre af, Tak!

Henrik, Ålborg