Tak for showhavefesten

Firmanyt | Kategori


Så er vi ved at være på plads herhjemme igen efter et par intense uger, med et brag af en fest under haveudstillingen CPH Garden (fra d. 30/6 til 3/7 2022). Som tidligere skrevet var vi fra Sandstone ikke alene af sted som naturstensentusiaster, med vores skønne sandsten – vi var også tovholder på showhaven ‘The yellow brick road’.  Vi vil derfor gerne sige en ekstra tak til alle vores dejlige samarbejdspartnere, for nogle skønne dage, godt arbejde og højt humør.

Designerne af Showhaven var dygtige Karen Dahl og vores egen Tove Hede

Vi havde Morsø som Hovedsponsor – stor tak til Ellen m.fl.
To dygtige anlægsgartner firmaer var med til at bygge showhaven Hesselkilde Anlæg og Engell Anlægsgartner – Stor tak til Lasse, Mark og Karsten for fantastisk indsats. Også stor tak til havearkitekt Mette Rønne for plantehjælp!
Store udsøgte planter fra Thyme Planteskole – tusind tak til Hans og alle de dygtige gartnere hos Thyme Planteskole i Køge, jeres store flotte sortiment af planter og jeres vilje og indsats til at hjælpe os var en meget stor del af succes! Og de store flotte stauder fra jeres dygtige samarbejdspartner GC Plant  satte farver på showhaven.

 

 

 

 

 

 

Det har været et langt træk, men hvis vi selv skal sige det er resultatet blevet super godt, med et smukt sammenspil mellem sten og et væld af planter.

 

 

Der blev skabt et skønt paradis, hvor både gode og dårlige tider på livets vej var repræsenteret på vejen til smaragdslottet.

Her vil vi desuden udnytte muligheden for at sende en ekstra tak til dommerkomiteen for dels Guldpræmie,  og dels den store ære af den særlige pris Best in Show.

Og tak til alle der har stemt på os, så vi kunne få tredjepladsen i årets publikumspris for showhaverne.