Tak for showhavefesten

Firmanyt | Kategori


 

Så er vi ved at være på plads herhjemme igen efter et par intense uger, med et brag af en fest under haveudstillingen CPH Garden (fra d. 30/6 til 3/7 2022). Som tidligere skrevet var vi fra sandstone ikke alene af sted som naturstensentusiaster, med vores skønne sandsten – vi var også tovholder på showhaven ‘the yellow brick road’.  Vi vil derfor gerne sige en ekstra tak til alle vores dejlige samarbejdspartnere, for nogle skønne dage, godt arbejde og højt humør.

 

 

 

 

 

Det har været et langt træk, men hvis vi selv skal sige det er resultatet blevet super godt, med et smukt sammenspil mellem sten og et væld af planter.

 

 

Der blev skabt et skønt paradis, hvor både gode og dårlige tider på livets vej var repræsenteret på vejen til smaragdslottet.

Her vil vi desuden udnytte muligheden for at sende en ekstra tak til dommerkomiteen for dels Guldpræmien og dels den store ære af den særlige pris Best in Show.

Og tak til alle der har stemt på os, så vi kunne få tredjepladsen i årets publikumspris for showhaverne.

I den sammenhæng vil vi også lige sige et stort tillykke til Troensehaven og hendes team for en meget velfortjent sejer i denne kategori.