Inspiration – idéfase – udførelse

Inspiration | Kategori


Inspiration

Nu er du i gang med at finde inspiration på vores hjemmeside, her kan du se forskellige stentyper og vælge netop den natursten som du synes bedst om, og som kan tilføre dit projekt noget særligt – og det betaler sig at bruge tid på at finde den bedste løsning! Hvis du vil hurtigt videre og have et kig ind i andre private haver hvor der er brugt de solide og smukke sandsten så kig på referencer fra privathaver med sandsten.

Idéfase/design

Næste trin er at besøge vores udstilling – der er flere steder i landet, hvor du kan se vores sten fx i Allerød, Odense eller Kolding – men vi vil anbefale dig at køre til Sorø. Her ligger vores 3.000 m2 store og helt fantastiske udstilling. Her har dygtige havearkitekter designet forskellige haverum som er indrettet med store varierede belægninger af natursten, her finder man alle formater i alle farver og kombinationerne er udført og designet sådan, at det er meget let at forestille sig materialerne i sin egen have. Haverummene er meget varierede med forskellige stemninger og plejeniveauer, og der er valgt den bedste sandsten til at understrege havestilen – alt sammen for at inspirere bedst muligt!

Udstillingen er helt unik, for ingen andre steder er det muligt at se så mange anlæg, i så mange farver – og samtidig få hjælp af fagfolk. Vi har alle stor erfaring og engagerer os i at hjælpe jer videre til I finder det, som I bliver mest tilfredse med. Mange af vores besøgende har mursten med fra deres nybyggeri, andre har billeder med af deres ejendom . Kig her så kan du se alle udstillingshaverne.

Vi kan evt. hjælpe med en løs skitse eller henvise til dygtige have- eller landskabsarkitekter hvis opgaven kræver det. Kommer I med skitser eller planer kan vi vise eksempler på de tegnede anlæg i udstillingen.

Udførelse

Det er vigtigt at I er i hænderne på dygtige fagfolk. Hvis jeres håndværkere ikke har arbejdet med sandsten før, så er de meget velkommen til at få en snak med os – vi videregiver gerne erfaringer og tips, Nogle af dem kan I finde hvis I kigger på Anlæg, på bloggen.

Hvis I mangler en dygtig håndværker, entreprenør, anlægsgartner eller brolægger – ja, så kender vi måske én i jeres område, der laver mange anlæg med sandsten.