Åbent næsten som normalt!

Åbent | Kategori


Vi er opmærksomme på COVID-19, men hvad betyder det for dig, som kunde hos os?

 

Vi fortsætter den lange kamp og tager alle sammen ansvar for at begrænse smittefaren. Derfor har vi hos Sandstone ApS besluttet følgende:

De nye restriktioner betyder strammere regler endnu engang hos os, så fra d. 04/01 2021 bliver kontoret helt lukket for gæster:

  1. Udstillingshaven har stadig åbent i hverdagene, men weekend besøg skal aftales med os så vi fordeler besøgene jævnt henover dagen.
  2. Alt kontakt ansigt til ansigt med os her i Sorø foregår udenfor, så husk varmt tøj og benyt gerne telefonopkald og/eller mails i stedet, for at få gode råd til dit haveprojekt. Ring på 5780 1022 eller skriv til os på kontakt@sandstone.dk
  3. Der må ikke komme nogen kunder ind på kontoret. Skal man købe noget her, f.eks. fuge, foregår det derfor også udendørs, så ring/skriv gerne til os og aftal betalingsmetoden inden ankomst, vi foretrækker mobilepay hvis du betaler på stedet mobilepay nr: 803092.
  4. Skal vi tage en snak om en tegning skal du bære eget medbragte mundbind, mens samtalen over tegningen står på.

I tegnestuen i hoved udstillingen (Nyrupvej 70, 4180 Sorø) vil der ligeledes også være helt lukket.

I udstillingen og på lager er mundbindet ikke et krav, men velkommen. Vi fra Sandstone vil dog typisk ikke bære dem her. Vi beder jer derfor om at huske at passe på jer selv, andre besøgende og os ved at være opmærksom på at holde afstand under jeres besøg. Husk ligeledes at afstand er det bedste værnemiddel, så selvom du har mundbind på, ser vi gerne at du holder minimum 1 meters afstand.