Fyrtårn Prisen 2019

Firmanyt | Kategori


Nytårskur i Sorø kommune helt til tops

Mandag aften stod til at være en æreminde aften for Sandstone. Vi blev inviteret til nytårskur af Sorø Erhverv. Det gjorde vi på den baggrund, at Fyrtårnsprisen for kommunen, skulle uddeles til en virksomhed, en organisation, foreninger eller en person, der har være med til at synliggøre Sorø Kommune på landkortet. Som en del af aftenens program havde vi fået den ære, at holde oplæg om vores virksomhed og fortælle lokalsamfundet hvem vi er, før Fyrtårnsprisen skulle uddeles.

Skarp efter programmets punkter, bliver vi kaldt op på scenen med den forventning om, at holde vores 10 minutters lange oplæg. Som en hver forberedt, stiller vi os klar til vores oplæg, men bliver til vores store overraskelse mødt af champagne, blomster og Sorø Erhvervsudviklingsråds Fyrtårnspris overrakt af Byrådsmedlem Rolf Clausen. Det må man sige, at være en ærefuld overraskelse.

Sorø på landkortet

Man må altså konkludere, at år 2020 startede godt ud for os. Vi er meget beæret over, at modtage denne pris. Prisen bevidner os som virksomhed om, at vores fokus og store engagement i vores virksomhed, også synliggør den kommune vi er beliggende i. At vi som virksomhed er med til at skabe vækst, udvikling og trivsel i Sorø Kommune.