Gazelleprisen, for andet år i træk i 2017!

Firmanyt | Kategori


Gazelle Sandstone Natursten

I 2016 blev Sandstone ApS Gazelle virksomhed første gang, og nu er vi blevet det igen!

Det er noget vi er meget stolte over og glade for. Det er en anerkendelse af, at vi er et firma i kontinuerlig vækst og da vi fortsat i 2017 har kreditrating med triple AAA er det samlet set et godt signal til vores kunder og samarbejdspartnere, om at vi er et solidt og velfunderet firma i god vækst. Et firma man trygt kan handle med!

Nedenstående er uddrag fra Børsens informationer om Gazellevirksomhederne:

Hvad er en gazelle?
En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Grundlaget for gazelleundersøgelsen er data fra Erhvervsstyrelsen leveret af Bisnode, som er Nordens største udbyder af kredit- og forretningsinformation om erhverv og privatpersoner.

Hvor længe er man gazelle?
Gazellekåringen foregår hvert år med udgangspunkt i virksomhedens seneste fire på hinanden følgende årsregnskaber. Virksomheden er gazelle det år, den er kåret – er man kåret i 2017, vil man derfor altid have titlen som gazelle 2017, men for at blive gazelle 2018 kræver det en ny kåring. Kåringen er således et bevis på virksomhedens vækst i årene op til titelåret. Gazellerne i 2017 kåres ud fra deres regnskaber i 2013, 2014, 2015 og 2016.

Gazelle æren tildeles af Børsen, se se mere her: https://borsen.dk/konferencer/gazeller/om_gazellerne.html