Lørdagsåbent efter aftale og mulig snelukket udstilling

Åbent | Kategori


 

Vinteren er ved at have taget ordentligt fat, hvilket betyder at vi lukker ned for den faste bemanding om lørdagen. Dette betyder dog kun at i løbet af vinteren, skal du kontakte os  (kontakt@sandstone.dk eller 5780 1022) for at booke besøget i udstillingen her i Sorø om lørdagen. Vi er selvfølgelig stadig klar til at hjælpe dig i hverdagen (man-tors. 8-16, fre. 8-15:30) både pr. telefon, mail og med en rundvisning i udstillingen – det er KUN om lørdagen at åbningstiden er ændret.

Lørdag, d. 28. november, vil derfor være den sidste åbne lørdag. Vi åbner fast udstillingen igen om lørdagen, når varmen vender tilbage. Vores andre udstillinger i Nordsjælland, Odense og Kolding er som altid ubemandet – derfor ændres åbningstiderne selvfølgelig ikke for disse.

 

Mulighed for snelukket udstilling

   

 

Vi er rendt ind i en ny udfordring med besøg i udstillingen her i de første uger af 2021. Hele haven er dækket af sne, som vi ikke har mulighed for at fjerne på tilstrækkelig vis. Det er derfor meget begrænset, hvad man får ud af et besøg i udstillingen i disse dage. I denne situation har vi oprettet en liste hvor man kan skrives op. Du kontaktes når sneen er smeltet nok til at et besøg i haven igen giver mening.

Vær generelt opmærksom på at der som udgangspunkt ikke rydes og saltes i udstillingshaverne. Så pas godt på jer selv – alt færdsel i sne og glatføre er på eget ansvar.