Inspiration, design og udførelse – sådan kan vi hjælpe dig

Inspiration | Kategori


natursten sandsten Sandstone udstillingshaver rådgivning inde eller ude

Har du brug for hjælp til at komme videre?

Inspiration
Nu er du igang med at finde inspiration på vores hjemmeside, her kan du se farver, men også design af terrasser, trapper, terrænmure mv. – og det betaler sig at bruge tid på at finde den bedste løsning!

 

Idéfase/design
Næste trin er at besøge vores udstilling – der er flere steder i landet hvor du kan se vores sten fx i Nordsjælland eller Odense, men vi vil anbefale dig at køre til Sorø – udstillingen er helt unik, for ingen andre steder er det muligt at se så mange anlæg, i så mange farver – og samtidig få hjælp af fagfolk. Vi har alle stor erfaring og engagerer os i at hjælpe jer videre til I finder det, som I bliver mest tilfredse med.

Vi kan evt. hjælpe med en løs skitse eller henvise til dygtige have- eller landskabsarkitekter hvis opgaven kræver det. Kommer I med skitser eller planer kan vi vise eksempler på de tegnede anlæg i udstillingen.

 

Udførelse
Det er vigtigt at I er i hænderne på dygtige fagfolk. Hvis jeres håndværkere ikke har arbejdet med sandsten før, så er de meget velkommen til at få en snak med os – vi videregiver gerne erfaringer og tips til en god og hurtig udførelse med vores materialer. Hvis I mangler en dygtig håndværker, entreprenør, anlægsgartner eller brolægger – ja, så kender vi måske én i jeres område.