Kunst i udstillingshaverne

Kunst i haven | Kategori


I vores udstillingshaver i Sorø finder du inspiration til mere end kun dit stenvalg. Udstillingshaven er opbygget med små helhedsoplevelser der kan inspirere til din haves gulv, væg og inventar. Og kunsten bruges som små overraskelser, der ofte fremhæves i samspillet mellem sandstenes farver og overflader, der forstærker de ønskede udtryk af haverummene.

Den spændende overflade på Grey Sandstone leder her tankerne hen mod bølgeskvulp ved samspillet mellem denne bronzeskulptur og sandstenen.
Muligheden for at specialproducere sandsten har vi i nogle tilfælde brugt for bl.a. at skabe baser til brugskunst. På denne måde løftes sandstene op i rummet, så deres farvespil og tekstur får lov til at blive et kunstværk i sig selv.

På stien med Sand Sandstone forstærkes den sydlandske stemning ved sammenspillet mellem de lyse varme sten og de store krukker på de special producerede baser (Kuber) i forskellige højder.
Og andre gange bruges kunsten bare som små hemmeligheder, der får den heldige finder til at smile.

Dette er første indlæg i en ny række af blogindlæg om Sandstones brug af kunst i haven, så hold øje med vores næste indlæg, hvor vi går i detaljer med nogle nye kunstværker i udstillingen.