SUMMER BLEND

Udgivet by

Summer Blend er en farvestrålende gylden blanding, med et maximalt farvespil. Heri findes både de rødgyldne over i orange toner og hen til de helt lyse sand farvede nuancer, som stråler varm. Det markante farvespil gør sig især godt f.eks. ved overgange fra en terrasse til en anden. Vælges denne farve ligeledes som mur, f.eks…. Read more »

Hjortetakken 5, Odense

Udgivet by

Hjortetakken 5, 5250 Odense SV Sandstone beskriver huset således: Dette smukke grå hus har fået en spændende sandstone-blanding med farver, størrelser og læggemønstre. I indkørslen ligger den spændende Black Limestone i Soldaterfliser og brosten. For at markere indgangen er de lange klinker lagt i viftemønster med en kant af samme stenstørrelse, samt trappetrin også i… Read more »

Hjortetakken 3, Odense

Udgivet by

Hjortetakken 3, 5250 Odense SV Sandstone beskriver stenvalget således: Det enkle lyse hus har fået en varieret belægning dels i den farverige Olive Sandstone og dels i den eksklusive Cathedral Limestone. Olive Sandstone spiller sammen med og forstærker murstenens farvespil, mens Cathedral Limestone giver en rolig bund der smukt samarbejder med murstenens overordnede lyse grå udtryk…. Read more »

Hjortetakken 1, Odense

Udgivet by

Hjortetakken 1, 5250 Odense SV Sandstone beskriver stenvalget således: Hjortetakken 1 er et smukt mørkt hus, hvor det er muligt at se tre forskellige farver sandsten. Det første man møder i indkørslen er Grey Sandstone brosten der hurtigt går over i et lidt større farvesil med Nordic Sandstone i Classic fliser lagt i halvforbandt. Nærmest… Read more »

KLIPPEBLOKKE

Udgivet by

Store rå sandstens blokke der er brudt med uregelmæssigt kanter og former er et fantastisk indslag i have – og park miljøet. De kan også bruges til terrorsikring, hvis det skulle være nødvendigt. Vi får dem hjem på bestilling, så lad os høre hvor stor en blok du ønsker. Blokkene er unikke til at skabe stemning… Read more »

SKÆRVER

Udgivet by

Sandstones skærver er lavet af Obernkirchener sandsten, der ikke er helt så skarpe som skæverne af granit. Skærverne laves af reststen, der ikke kan bruges til andet. Stenresterne knuses til skærver for at genbruge alt materiale. Størrelse Skærverne er 8/32 mm, en rigtig fin varieret størrelse som både fungerer godt i bede, mellem brudfliser, på… Read more »

RÅ MURBLOKKE

Udgivet by

De rå murblokke varierer i størrelsen og giver muren generelt, et tilfældigt udtryk. Blokkenes sider er klippede, som samtidig giver stenene et skarpt udtryk. Dette blødes dog op med tiden, i takt med at stenene patinerer. Den lyse gyldne Obernkirchener sten er en mere porøs sten end flere af vores andre sten. Dette betyder at… Read more »

OBERNKIRCHENER SANDSTEN

Udgivet by

Obernkirchener sandstenene, også kendt under navnet Bremer sten, bliver ofte brugt til renoveringsprojekter i Danmark. I Tyskland har man en større erfaring med de lokale sten og ser derfor også flere muligheder i stenen. Stenene har to vidt forskellige udtryk, alt efter om man bruger den grove naturlige brudflade eller om stenen skæres til en… Read more »

SLOTSFLISER 90×90 CM

Udgivet by

Store kvadratiske fliser kan være utrolig smukke. Igennem de sidste par år har vi lavet Slotsfliser på bestilling, den første ordre var til et slot i Tyskland – deraf navnet. Nu har vi udvalgt de 2 mest populære farver i Slotsfliser og har dem på lager. Det er Black Limestone som med sin rolige skiffergrå… Read more »

RUSTIK MUR

Udgivet by

Sandstens mur i mange farver, sydlandsk

Rustik muren er den mest varierede af alle naturstens murene. Den består af alle mulige farver og stenstørrelser – kort fortalt er det et levende puslespil at bygge den. Igennem tiden har der været en del selvbyggere – gør det selv folk der har leget med denne murtype og de har brugt lang tid og… Read more »

RØRVIG DESSERT

Udgivet by

Et stenkast fra Rørvig havn ligger Rørvig Dessert der har fået en smuk Chelsea belægning i Dark Sandstone. Dark Sandstones changerende farve og grove overflade giver udeserveringsområdet tekstur og karakter. Det store farvespil står smukt til det fine blå træhus, og skulle en gæst være uheldig falder en isplet let ind som en del af… Read more »

INDGANGSPARTI, INSPIRATION

Udgivet by

Byggeri i alle stilarter kan understøttes og ofte løftes af et indgangsparti belagt med sandsten fra Sandstone.dk. For både boliger og virksomheder gælder det, at indgangspartiet og hoveddøren skal være det gode førstehåndsindtryk og en god start for et godt og langt bekendskab. Indgangspartiet skal byde vores gæster velkommen og skal repræsentere den samlede oplevelse… Read more »