UNIKA! Grey Sandstone poolkant

Tilbud | Kategori


Er havedrømmen at få vand i haven, men har I ikke besluttet jer for hvordan og hvorledes vandelementet skal se ud? Så er her et godt bud på en elegant bassinkant til et bassin på ca. 150×150 cm. Materialet er Grey Sandstone og det lille bassin er derfor et perfekt supplement til en terrasse af Sandstone Grey.

Tilbudsprisen for bassinkanten er  4900 kr. inkl. moms afhentet og der er mulighed for at supplere med lange poolsten til siderne til kun 299 kr pr stk.

Som det kan ses på skitsen herunder er der i alt 8 elementer (4 stk. længder og 4 stk. hjørner). Længderne er ca. 100x35x5 cm, mens hjørnerne er ca. 60x35x5 cm. Man vil derfor kunne få et smukt bassin med ca. 150×150 cm som indre mål og ca. 220×220 cm i ydre mål.

Materialerne har sandblæste flader og skåret side, som har gjort overfladen meget jævn. Ind mod vandet er kanten afrundet og sandblæst. Bassinkanten er lavet i Grey Sandstone og er meget ensartet lys i farven.

Leder du efter poolkanter som ikke er i en begrænset mængde kan du se mere om vores Planke format her.

For at få et indblik i hvilke materialer du vil kunne kombinere med denne poolkant kan du se vores Pris- og sortimentsliste her.