Forsinkelser pga. corona

Ikke kategoriseret | Kategori


Shut down i Indien pga. coronavirus

Den 24/03  2020 meddelte den indiske premiereminister Narendra Modi at hele Indien lukker ned pga. coronavirussen fra den 24/03 til den 15/04 2020. Alt arbejde indstilles dvs stenbrud og transport lukkes også ned.
Da hovedparten af Sandstone Naturstens materialer kommer fra Indien, vil dette påvirke dele af vores sortiment.

 • Som situationen er lige nu kommer der ingen sten ud af Indien før efter d. 15/04 2020
 • Sandstone Natursten har ca 40.000 m2 natursten på lager af vores sortimentsvarer, samt mere på havet på vej hjem til vores lager i Sorø. Så ring (5780 1022) eller skriv din bestilling til kontakt@sandstone.dk og så lover vi at sige til, hvis der mod forventning skulle være problemer med leverancen.
 • Allerede igangsatte special bestillinger vil blive forsinket med minimum en måned. Berørte kunder vil blive kontaktet af Sandstone med en opdatering om den nye forventede ankomstdato, når vi ved mere.
 • Vi tager stadig imod special bestillinger, men regner nu med minimum 16 ugers leveringstid i stedet for de sædvanelige 12 uger. Efter bestilling vil du selvfølgelig blive opdateret som situationen udvikler sig og vi er i stand til at sige noget mere.
 • Leveringen i Danmark fortsætter som sædvanligt, og man kan forvente 3-4 dages levering i stort set hele Danmark.
 • Da vi står i en helt ny situation der kan ændre sig for dag til dag pga. COVID-19 vil vi i højere grad end normalt arbejde ud fra ‘først til mølle’ princippet. Fra dags dato vil det derfor kun være muligt at reservere materialer 2 uger før ønskede modtagelsesdato.

Opdatering: 25/03 2020

 

 

Vi skal alle sammen tage ansvar for at begrænse smittefaren uden at sætte Danmark helt i stå. Derfor har vi hos Sandstone ApS besluttet følgende:

 • Vi holder åben som normalt – men opfordrer folk til så vidt muligt at begrænse besøg hos os til udstillingshaven. Vi viser derfor selvfølgelig stadig gerne rundt i udstillingen på Nyrupvej 70, 4180 Sorø (også om lørdagen, kl. 10-14), men anbefaler at bestillinger, råd og vejledning og eventuelle behov for forklarende skitser tages så vidt muligt over mail (kontakt@sandstone.dk) og telefon 5780 1022.
 • Vi ønsker ikke at være uhøflige, men som en foranstaltning for at begrænse risikoen for smitte, giver vi ikke hånd, når du kommer på besøg.
 • Kontoret vil desuden være lukket for besøg, selvom vi stadig er her. Kan du derfor ikke finde os i udstillingen, så ring på tlf.nr. 5780 1022 og vi kommer over til jer.
 • På kontoret sidder vi klar til at tage imod bestillinger og svare på spørgsmål, men pga. bl.a. skolelukninger er vi lidt færre på kontoret end vi plejer. Dette kan medføre en lidt længere respons tid, men bare rolig vi skal nok nå din forespørgsel.
 • Vores aftale i forhold til levering af sten er fortsat uændret, men i tilfælde af større leveringer kan det være, at vi vil bede om en ekstra dag til at pakke i.

Ved ændringer opdaterer vi løbende på Sandstone.dk.

Vi håber, I har forståelse for dette.

Opdatering: 20/03 2020