Havegangen, Sorø

Udgivet by

Store fliser i farven Sand Sandstone samt kuber, chaussésten og rumlede brosten. Havegangen blev etableret i foråret 2017, der skulle graves i forbindelse med en brønd, og så kunne vi lige så godt få lagt Sand Sandstone på sin egen plads. For enden af Havegangen ligger et lille areal med vores fineste flise, nemlig Silk… Read more »

OBERNKIRCHENER, BREMERSTEN

Udgivet by

Mellem de andre lyse sandsten ligger en oase med de tyske Obernkirchener sandsten. Her ligger store blokke omkring et hyggeligt lille område med brudfliser, nogle af brudfliserne har grønne fuger med trædebregner og enkelte Engelsød bregner. De store blokke udvælges i bruddet så man får lige dem der passer og i passende størrelse.    … Read more »

Bålhaven, Sorø

Udgivet by

I Bålhaven vises Sandstone Olive i Chelsea mønster, slidte brosten, kvadratiske fliser, store fliser, cirkel samt stonewall mur i flere højder. Denne have blev renoveret i foråret 2017. Det er en af de ‘gamle’ udstillingshaver med to mindre terrasser og en stor græsplæne. Nu er alt græsset skrællet af, og der er kommet to kæmpestore… Read more »

OLIVE SANDSTONE

Udgivet by

Lys sandsten i bløde nordiske farver Olive Sandstone er en speciel farvekombination i sandsten, som vi har sammensat og som er helt unik. Vi har sammensat en lys og varm nordisk sandsten, og ved at blande dæmpede grønbrune sandsten og kombinere dem med lidt lyse brune og en smule grå sten har vi fundet et… Read more »

Skulptur Haven

Udgivet by

natursten sandsten Sandstone udstillingshaver Dark Sandstone

Skulptur haven er en af de største haver i udstillingen, og her er valgt Dark Sandstone. Haven ligger ved en stor gammel husgavl med et meget smukt gammelt kroget pæretræ, der er over 100 år gammelt. Dark Sandstone er fantastisk til at passe ind ved et gammelt hus, terrassen med de rustikke natursten i Chelsea… Read more »

Sunken Garden

Udgivet by

Sunken Garden er for enden af den brede sti med soldaterfliser og derfor er her også brugt Limestone Black natursten som er en skifer grå kalk sandsten. Vi ville gerne lave et lille anlæg med mure og trapper, og da området var helt fladt, måtte vi grave et hul! Murene er bygget med murblokke og… Read more »

Pladsen, Cathedral

Udgivet by

På turen rundt i udstillingshaverne finder du Pladsen mellem Sunken Garden og Rosenhaven. Pladsen er en lille hævet plads mellem 5 højstammede kirsebærtræer Prunus ‘Autumnalis’. Belægningen er Cathedral Limestone, en smuk jævn kløvet kalksandsten i rolige mellemgrå nuancer. På pladsen ligger stenstørrelsen Plank ca 90x29x3cm en eksklusiv størrelse inspireret af plankegulve indendørs. Plank er en eksklusiv… Read more »

Sahara haven, Sorø

Udgivet by

Sydvendt solterrasse i Sahara Sandstone, Chelsea læggemønster skåret i en spændende form. For enden af Obernkirchener stien ligger Sahara Sandstone i en unikt formet terrasse. Pladsen er lagt med Chelsea læggemønster .   Sahara Sandstone er en af de allermest populære sandsten, og den ligger godt ved sydmuren i udstillingen, de lyse varme farver forstærker… Read more »

Gårdhaven, Sorø

Udgivet by

Gårdhaven med Grey Sandstone i Chelsea mønster, store fliser, brosten, chaussésten og trappetrin. I gårdhaven ligger der Grey Sandstone. Selve pladsen er Chelsea læggemønster med en lille kant af brosten og et lille felt af chaussésten – at bruge de små 10×10 cm chaussésten til at ‘fylde ud med er en klassisk løsning og det… Read more »

Platanhaven, Sorø

Udgivet by

natursten sandsten Sandstone udstilling Sjælland Beige limestone chelsea mønster udstilling

Her lægger Champagne Limestone i Chelsea mønster under kronerne af 4 platan træer. Haven er den sidste, man møder i udstillingen. Den er markant, fordi der står 4 platantræer, ét i hver hjørne af terrassen, træerne er klippet helt flade i toppen og danner den perfekte skærm over terrassen. Man køber eller beskærer platan træerne,… Read more »

Hønsehaven, Sorø

Udgivet by

Hønsehaven ligger placeret i udstillingens sydvestlige hjørne med udsigt huller over markerne. I Hønsehaven er belægningsflader med de varme mørke jordfarver, Mahogni Sandstone, den nye Koks Sandstone og Nordic Sandstone. I udstillingshaven vises mange størrelser sten, på terrasserne ligger Soldaterfliser, Plank og Chelsea mønster, der er stier med Classic fliser og med brosten. Der er… Read more »

Blomsterhaven, Sorø

Udgivet by

Blomsterhaven rummer flere farver sandsten, men langt det meste er Summer Sandstone. Omkring spejlbassinet og mistbænkene ligger Summer Sandstone. Det er helt bevidst, at vi har valgt at samle de røde farver, for så ser man lettere forskellen og kan vælge præcis den farve, man ønsker. Køkkenhaven er blevet ændret gennem årene, så der ikke er… Read more »