Gundingshave 9, Kolding

Udgivet by

Huscompagninet Kolding udstilling sandstone.dk

Et smukt og enkelt hus udført af HusCompagniet. Opført i gyldenbrune mursten – Egernsund Cold Hawaii, med sorte vinduer og sort tegl tag. Som belægning er valgt Sandstone Natursten i den smukke farve Champagne Limestone, hvis gyldne toner passer flot i farvespillet til murværket. I indkørsel og indgang, er der lagt Lange klinker i halvforbandt. For… Read more »

Under valnødden

Udgivet by

Under valnødden er der skabt en hyggelig urban gårdhavestemning, indrammet af en lang siddemur på den ene side og et smukt opmuret vandbassin på den anden. Farver og størrelser er valgt ud fra at lave en diskret overgang mellem skulpturhaven og pladsen under valnødden. For at lave denne visuelle sammenhæng er der valgt materialer i… Read more »

Dyreengen 4 Skævinge

Udgivet by

Udstillingshus bygget i samarbejde med Huscompagniet. Huset er dermed u bemandet og ubeboet, man vil kunne besøge det lige når det passer dig.   Ved dette hus ses en terrasse i Olive Sandstone kombineret med almindelige betonfliser.

Dyreengen 6 Skævinge

Udgivet by

Udstillingshus bygget i samarbejde med Huscompagniet. Huset er dermed u bemandet og ubeboet, man vil kunne besøge det lige når det passer dig.   Ved dette hus ses farverne Black Limestone, Champagne Limestone og Dark Sandstone.

Dyreengen 3, Skævinge

Udgivet by

Udstillingshus bygget i samarbejde med Huscompagniet. Huset er dermed u bemandet og ubeboet, man vil kunne besøge det lige når det passer dig.   Ved dette hus ses farverne Mahogni Sandstone, Grey Sandstone og Cathedral Limestone.

Dyreengen 1, Skævinge

Udgivet by

Udstillingshus bygget i samarbejde med Huscompagniet. Huset er dermed u bemandet og ubeboet, man vil kunne besøge det lige når det passer dig.   Ved dette hus ses farverne Sahara Sandtone, Summer Sandstone og Sand Sandstone. Værd at lægge mærke til ved dette hus er de enkle Silk Sand fliser på hver side af hoved… Read more »

Bjergegårdsvej 3, Hinnerup

Udgivet by

Bjergegårdsvej 3, 8382 Hinnerup Dette høje gråmeleret udstillingshus har en elegant belægning i Grey sandstone i forskellige stenstørrelser. Stien der fører op til hoveddøren er lagt med soldaterfliser og kantet af almindelige brosten. Foran hoveddøren er der lagt et imponerende repostrin, mens der ved havedørene er lagt 1 meters trappetrin. I indkørslen er der lagt… Read more »

Gårdspladsen

Udgivet by

Vores gamle indkørsel er blevet sløjfet til fordel for nye materialer der er lidt mere end bare det sædvanelige. Det er desuden også her vores lagersamling af kuber står. Ser du derfor kuben du lige står og mangler, så tag fat i os på kontoret og få at vide om lige dén kan blive din…. Read more »

Flintagergårdsvej 52 D, Odense SV

Udgivet by

Til dette klimahus har man valgtat bruge byggematerialer som har reduceret husets CO2 aftryk med ca. 30% i forhold til et almindeligt typehus. Det giver derfor god mening at videreføre denne kvalitetsbevidsthed til haven også. Her er derfor brugt natursten i farverne Grey Sandstone og Champagne Limestone, som lysner udtrykket af den mørke skifer husbeklædning… Read more »

Fuglsang Allé 85, 7000 Fredericia

Udgivet by

Ved dette enkle vinkelhus er lagt en afdæmpede belægning i de to stentyper Grey Sandstone og Black Limestone. I indkørslen omkredser lange kinker i Grey mørke granitskærver som erstattes af en sti i soldaterfliser i samme farve som klinkerne. 90×60’erne fortsætter rundt om huset først i Grey, så i Black og skifter så tilbage til … Read more »

Marielystvej 62, Kolding

Udgivet by

Ved dette hus ligger der to lyse typer belægningssten. Den changerende grå sten, ved navn Grey Sandstone, ligger som stier både i indkørslen, ved indgangen og runde om bagsiden på huset. Husets terrasser, på forsiden af huset er alle lagt i den gyldne Champagne Limestone. De to farver er et godt match, pga. Champagnens blå… Read more »