Bjergegårdsvej 3, Hinnerup

Udgivet by

Bjergegårdsvej 3, 8382 Hinnerup Dette høje gråmeleret udstillingshus har en elegant belægning i Grey sandstone i forskellige stenstørrelser. Stien der fører op til hoveddøren er lagt med soldaterfliser og kantet af almindelige brosten. Foran hoveddøren er der lagt et imponerende repostrin, mens der ved havedørene er lagt 1 meters trappetrin. I indkørslen er der lagt… Read more »

Gårdspladsen

Udgivet by

Vores gamle indkørsel er blevet sløjfet til fordel for nye materialer der er lidt mere end bare det sædvanelige. Det er desuden også her vores lagersamling af kuber står. Ser du derfor kuben du lige står og mangler, så tag fat i os på kontoret og få at vide om lige dén kan blive din…. Read more »

Flintagergårdsvej 52 D, Odense SV

Udgivet by

Til dette klimahus har man valgtat bruge byggematerialer som har reduceret husets CO2 aftryk med ca. 30% i forhold til et almindeligt typehus. Det giver derfor god mening at videreføre denne kvalitetsbevidsthed til haven også. Her er derfor brugt natursten i farverne Grey Sandstone og Champagne Limestone, som lysner udtrykket af den mørke skifer husbeklædning… Read more »

Fuglsangs Allé 85, 7000 Fredericia

Udgivet by

Ved dette enkle vinkelhus er lagt en afdæmpede belægning i de to stentyper Grey Sandstone og Black Limestone. I indkørslen omkredser lange kinker i Grey mørke granitskærver som erstattes af en sti i soldaterfliser i samme farve som klinkerne. 90×60’erne fortsætter rundt om huset først i Grey, så i Black og skiftes så tilbage til … Read more »

Lundbjerggård 16, Vindinge (Roskilde)

Udgivet by

Til dette sortbroget hus er der lagt en kombination af de tre farver Black Limestone, Rust Limestone og Champagne Limestone. Indkørslen ligger med den enkle Black Limestone med classic flisen i halvforbandt. På stien op langs huset til hovedindgangen, er der fortsat med sten i black, men skiftet stenstørrelse til chelsea mønsteret. Rundt om hjørnet… Read more »

Lundbjerggård 14, Vindinge (Roskilde)

Udgivet by

Ved dette lyse udstillingshus er der lagt de to sommerlige sten – Sahara Sandstone og Olive Sandstone. Fra vejen og helt op under den overdækkede carport er der lagt den lille indkørselssten med navnet classic flisen i farven Sahara Sandstone. Samme farve sten er fortsat som gangsti med soldaterfliserne i blokforbandt fra vejen og op… Read more »

Marielystvej 62, Kolding

Udgivet by

Ved dette hus ligger der to lyse typer belægningssten. Den changerende grå sten, ved navn Grey Sandstone, ligger som stier både i indkørslen, ved indgangen og runde om bagsiden på huset. Husets terrasser, på forsiden af huset er alle lagt i den gyldne Champagne Limestone. De to farver er et godt match, pga. Champagnens blå… Read more »

Marielystvej 60, Kolding

Udgivet by

Ved Marielystvej 60 er der gang i belægningerne. Nordic Sandstone er et festfyrværkeri af farver og, ved dette hus, både lagt i indkørslen og på den store terrasse for enden af stuen. I indkørslen er der brugt classic flisen i halvforbandt, mens terrassen er i chelsea mønster. På den overdækkede del af terrassen ligger den… Read more »

Marielystvej 56, Kolding

Udgivet by

Ved dette nye udstillingshus finder du de to gyldne farver Sahara Sandstone og Summer Sandstone. I indkørslen og på hele forsiden af huset er det Sahara i forskellige størrelser sten. Her er brosten der omkranser det første stykke indkørsel med skærver. Chelsea mønsteret i kørefast tykkelse ligger under den overdækkede del af indkørslen. Stien op… Read more »

Marielystvej 58, Kolding

Udgivet by

Ved dette smukke hus er der kræset for detaljerne og brugt tre smukke stentyper der komplimenterer hinanden godt. Først møder man brosten i Dark Sandstone der holder på granitskærver. Disse er også brugt på stierne der griber fat om den store 3 rings cirkel, som markerer hovedindgangen. Terrassen der fungerer som en forlængelse af husets… Read more »

Hjortetakken 7, Odense

Udgivet by

Hjortetakken 7, 5250 Odense SV Sandstone beskriver stenvalget således: Ved dette lyse gyldne hus kan man se Black Limestone, Sahara Sandstone, Sand Sandstone, Summer Sandstone, Summer Sandstone og Harlekin blend. På husets forside ligger Harlekin blend som en brostens kant for at holde på skærverne inde i indkørslen, mens der i carporten er lagt Black… Read more »

Hjortetakken 5, Odense

Udgivet by

Hjortetakken 5, 5250 Odense SV Sandstone beskriver huset således: Dette smukke grå hus har fået en spændende sandstone blanding med farver, størrelser og læggemønstre. I indkørslen ligger den spændende Black Limestone i Soldaterfliser og brosten. For at markere indgangen er de lange klinker lagt i viftemønster med en kant af samme stenstørrelse, samt trappetrin også… Read more »