COLUMBUS STEN 40x10x2,5-4,5 CM

Udgivet by

Columbus stenen er en speciel sten, der både kan bruges til mur og belægning. Formatet er ca. 10 x 40 x 2,5-4,5 cm i tykkelsen. Den er fantastisk smuk i Dark Sandstone naturstenen, fordi denne sten har en tydelig lagdeling i forskellige farver – den er faktisk stribet, og det kan man se når Columbus… Read more »

KANTSTEN 40×9-11×20 CM

Udgivet by

Kantsten måler ca. 40×9-11×20 cm og kan bruges på mange forskellige måder til mange forskellige kanter. Kantstenene kan lægges ned og være en 20 cm bred kant, der ligner belægningen, da den kløvede overflade er magen til belægningens. Lagt ned er kantstenen 9-11 cm tyk og kan derfor bruges som en flot løber kant i… Read more »

POOLKANTER, INSPIRATION

Udgivet by

Hvis du ønsker dig en terrasse med en pool, er det selvfølgelig oplagt at bruge sandstenene over det hele, bruge dem som poolkanter og også lade dem gå ud over kanten til dit vandspejl. Det ser altid godt og rigtigt ud når poolkanten er lavet af samme materiale som fliserne omkring poolen, derfor tilbyder vi flere… Read more »

RÅDHUSFLISE 60×60 CM

Udgivet by

Hos Sandstone fås Rådhusflisen som er en kvadratisk flise i 60×60 cm. og halve i str. 60×29 cm i ca 2,5 cm tykkelse, hvilket gør den velegnet til terrasser og let at lægge. Rådhusflisen er bl.a. en del af vores Chelsea læggemønster, men kan også bruges alene til terrassen. Den kvadratiske flise kan selvfølgelig lægges… Read more »

TRÆDESTEN, INSPIRATION

Udgivet by

stort spejlbassin med Sahara sandstone trædefliser i villahave

Trædesten, også kaldet trædefliser kan være løsningen på steder i haven, hvor man har et ønske om at bevare eksempelvis den grønne helhed i græsplænen eller planternes dominans i bedet, men alligevel gerne vil kunne bevæge sig rundt. Trædesten i græsplænen Er der i græsplænen steder, hvor man går ofte og slider lidt rigeligt på… Read more »

CLASSIC FLISE 40×20×5 CM

Udgivet by

olive sandstone sandsten byrenovering fortov og kørebane natursten

40×20 cm Classic fliser til indkørsel og terrasse Sandstone har flere gode bud på fliser til indkørslen – fliser der selvfølgelig er dimensioneret til belastningen i en indkørsel. Én af dem er 20×40 cm flisen som også kan bruges til terrasse belægninger eller kanter og borter der danner overgange mellem terrasse og stier. 40×20 cm… Read more »

SOLDATERFLISE 90×60 CM

Udgivet by

Soldaterflise, til terrasse og køreareal. De store 90×60 cm fliser er imponerende og vælges, når man ønsker rene linjer og store flader. De produceres i en økonomisk terrasseflise i ca. 2,5 cm tykkelse og til indkørsler i ca. 6 cm tykkelse. Ved at vælge samme flisestørrelse, men kun at vælge kørefast tykkelse hvor der er… Read more »

BORDURSTEN 90x29x5 CM

Udgivet by

Stilfulde ganglinjer En bordursten er den lange smalle sten man møder som bånd fx i en markstens- eller pikstensbelægning eller i en belægning af knoldebro – dér er den redningen for dem med høje sko og spidse hæle, for bordurstenene giver den gode flade at gå på i modsætning til de mindre og ujævne sten… Read more »

TOPSTEN 90x29x5 CM

Udgivet by

havemur black limestone havemur med topsten

Den fine afslutning på din mur Topstenene er samme sten som bordure sten, det er lange smalle sten, og da de er tykke med fine lodrette sider er de rigtig smukke som afslutning på mure. Hvis muren ca. 40-45 cm høj har man samtidig fået en god plads at sidde på. Er muren højere bliver det… Read more »

MURBLOKKE 40x20x9-11 CM

Udgivet by

Rubust og rustik natursten til støttemure, havemure og højbede Murblokke måler ca. 40×20 cm og er ca. 9-11 cm i tykkelsen, dog er der forskelle på variationerne mellem stentyperne. Stenblokkene har 2 kløvede sider der kan vendes som hhv. top og bund, siderne er kløvet som oversiden af fliserne og tykkelsen varierer derfor i tykkelsen… Read more »

BRUDFLISER

Udgivet by

Brudfliser er fliser der er brudte, dvs. knækkede, nogle er op til ca. 90×60 cm og andre er mindre og ned til ca. 29×29 cm. Nogle mangler måske et hjørne, andre har mange irregulære kanter, nogle er ensartede i tykkelsen og nogle er varierende. Vi har som regel brudfliser hjemme i begge sorteringer og alle… Read more »